banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

Trimhockey

Wat is trimhockey?

Trimhockey is een leuke manier om te sporten in teamverband voor zowel ervaren als niet-ervaren hockeyers. Op de BMHV is de groep trimhockeyers een gemengde groep, dus dames en heren hockeyen samen. 

Trimhockey is vrijblijvend, laagdrempelig, gevarieerd en vooral heel gezellig. Er is sprake van verschillende niveaus binnen de groep, daarom ligt de nadruk op verantwoord en sportief spel: de prestatie is ondergeschikt aan het plezier. 

Voor wie is trimhockey bedoeld?

Voor ervaren hockeyers die niet iedere zondag op het veld willen staan, maar wel graag trainen en houden van een uitdagende pot hockey.

Voor niet-ervaren hockeyers is trimhockey een geweldige manier om spelenderwijs te leren hockeyen en een manier om meer inzicht te krijgen in het hockeyspel. Daarmee is trimhockey interessant voor ouders van hockeyende kinderen die het spelletje willen leren spelen.

Voor geïnteresseerden in trimhockey is er de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan drie trainingen.  Hierna kan worden besloten of iemand trimhockey-lid wil worden. 

Wanneer?

- maandagavond van 20:30 tot 22:00 uur

 - vrijdagavond van 20.30u tot 21.30 uur 

Op maandag is er een trimhockey-training waarin zowel technische als tactische training wordt gegeven. Doorgaans wordt de training afgesloten met een wedstrijdje.

Op vrijdag wordt er getraind op basisvaardigheden van hockeytechnieken zoals stoppen, slaan en eenvoudige oefeningen om het spel te leren spelen. Onderdeel van deze training is ook uitleg en toelichting van de spelregels. 

Deelname aan de training op maandag en vrijdag is vrijblijvend, ook aan beide trainingen kan worden deelgenomen.

Na de trainingen wordt er gezamenlijk iets gedronken aan de bar van het clubhuis. 

De training gaat in principe het hele seizoen door, met uitzondering van de schoolvakanties. Tijdens de vakanties wordt er op de maandagavonden een partijtje gespeeld zonder trainer. 

Trimhockey competitie

Sinds 2016 doen de trimhockeyers van BMHV mee aan de competitie van trimhockey Midden-Nederland. Hierin spelen de trimhockey teams uit verschillende plaatsen in Midden-Nederland ongeveer een keer per maand een partijtje tegen elkaar op maandagavond. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd of wilt u aanvullende informatie, mail gerust de coördinator trimhockey. Contact gegevens zijn hier te vinden.

 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors