banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

Opzet Hockey


Funkey hockey

Funkey is een lesprogramma voor kinderen van 5-6 jaar die zin hebben om te beginnen met hockeyen. FUN in goed leren bewegen staat centraal, ofwel is de KEY. Funkey bestaat uit een breed beweegaanbod waarbij hockey een onderdeel is. De Funkey trainingen zijn altijd op vrijdagmiddag. Kinderen mogen lid worden in de maand dat ze 5 jaar oud worden. Wil je meer informatie, mail naar [email protected].

F en E (jongste)jeugd

Na de Funkey leeftijd ga je hockeyen bij de Benjamins, meestal zit je dan in groep 3 van de basisschool. De Benjamins leren hockeyen en heel veel sportief plezier maken tijdens de training op vrijdagmiddag en na de herfstvakantie wordt er om de week op zondag een wedstrijdje gespeeld in 3-tallen. Nog een jaar ouder begint het spelen van wedstrijden in 3-tallen op elke zaterdagmorgen. In de leeftijdscategorie 8-9 jaar hockey je bij de E, waar je in zestallen op een kwart veld gaat spelen. Vanaf de 6-tallen zal er ook 2 keer per week getraind worden. En het jaar daarop stroom je door naar de achttallen op een half veld. Wil je meer informatie, mail naar [email protected].

D tot en met A jeugd

Vanaf de D wordt er in elftallen op een heel veld gehockeyd op de zaterdag. Alle jaren voorbereiding in de F en E begint nu zijn vruchten af te werpen. Doelstelling van de vereniging is, om alle eerstelijns teams vanaf de D in de 1e klasse te laten spelen met af en toe een uitschieter naar de topklasse. Alle elftallen krijgen bij de BMHV 2 keer per week training. Een aantal keren per jaar worden daar nog extra momenten aan toegevoegd. Alle jeugdkeepers zijn verenigd in de Keepersclub ZERO! en ontvangen iedere week speciale aandacht van de keeperstrainers binnen de vereniging. Het Tophockey segment van de jeugd wordt vertegenwoordigd door de Jongens en Meisjes A1. Wil je meer informatie, mail naar [email protected].

Jong Senioren Competitie

De stap van A-junioren naar senioren kan heel groot zijn, waardoor we potentieel leden in die leeftijd verliezen. Met de Jong Senioren competitie, die op zondag wordt gespeeld, creëren we een betere overgang en daardoor meer plezier door te spelen met leeftijdgenoten. Voor deze categorie zijn geen concrete leeftijdsgrenzen gesteld. Globaal kan gezegd worden dat een Jong Senioren team bestaat uit leden die van de middelbare school af zijn of daar bijna van af zijn. Een enkele uitzondering in deze teams is gangbaar. Wil je meer informatie, mail naar [email protected]

Senioren

Vanaf de leeftijd van 18 jaar moet men verplicht naar de senioren en wordt er op zondag gespeeld. Heren en Dames 1 zijn de Tophockey teams van de senioren. Heren 1 speelt in de tweede klasse en Dames 1 in de derde klasse van de bondscompetitie. De overige senioren teams spelen in lagere klassen waar echter ook volop sportieve hockeystrijd geleverd wordt! De Veteranen (mannen 35+ en vrouwen 30+, met twee dispensatiespelers van 27+) zijn van oudsher goed vertegenwoordigd op de BMHV. Zowel Heren A als Dames A spelen in de tweede klasse van de bond. De andere veteranen teams spelen in lagere klasses. Wil je meer informatie, mail naar [email protected]

Trimhockey

Trimhockey is een zelfstandig onderdeel en wordt op de BMHV gespeeld op maandagavond door een gemengde groep mannen en vrouwen. Er wordt getraind en aansluitend wordt onderling een wedstrijd gespeeld. Klik hier voor meer informatie.

 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors