banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

De BMHV is volop in beweging om activiteiten te organiseren om ervoor te zorgen dat de (Jongste) Jeugd lekker kan hockeyen. Ben jij nog geen lid, maar wil je wel eens weten hoe het is om met andere leeftijdgenootjes te hockeyen? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining . Klik HIER voor meer informatie, aanmelden kan via [email protected] o.v.v. proeftraining.
Algemeen

Een zomervakantie zonder hockey? Echt niet!

21-5 Blijf hockeyen met de SportWays dagkampen
Zijn bij jou de zomerkriebels al begonnen? Wij kunnen niet wachten op de zomervakantie! Wekenlang luieren, zonnen, lekker naar buiten en op vakantie. Maar wacht ... de zomervakantie betekent ook wekenlang geen hockey. Dáár steekt SportWays een stokje voor! Tijdens de hockeykampen bij ons op de
Lees meer

(Jeugd)trainer (m/v/x) worden bij de BMHV?

11-5 De BMHV heeft ruim 30 Jongste Jeugdteams én ruim 30 Jeugdteams. Ons vaste trainersteam bedenkt iedere week thema’s voor de trainingen, maar zij kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het training geven. Lijkt het je leuk om ons trainersteam te helpen en een zakcentje te verdienen? Je leest hier wat het inhoudt en hoe je je op kan geven.
Lees meer

Clinic-reeks voor nog niet hockeyende senioren in juni

11-5Alle nog niet hockeyende senioren opgelet: Er komt een super leuke reeks clinics aan! 
Maak kennis met en leer de basis van het hockeyspelletje in vier clinics op maandagavond van 20.30 - 22.00 uur. De data waarop de clinics plaatsvinden zijn: 5, 12, 19 en 26 juni. Wees welkom!
Opgeven kan via [email protected]
Lees meer

10 juni Kids Event: voor kids die (nog) niet hockeyen!

11-5 Op zaterdagmiddag 10 juni organiseert BMHV een hockeymiddag voor kinderen in de leeftijd van 5/6 jaar. Onder leiding van een trainer doe je hockey-oefeningen en spelletjes. Alles op een leuke manier, want plezier is het allerbelangrijkste bij de jongste kinderen.
Wil jij ervaren hoe hockey is of gewoon een leuke middag hebben? Meld je
Lees meer

Kom naar de spelregelavond op 1 juni!

9-5 Voor alle ouders van jeugdleden, coaches/managers en seniorenleden die graag hun scheidsrechterskaart willen halen organiseren we op 1 juni een spelregelavond. Ervaren scheidsrechters zullen je dan meenemen door de regels en delen tips & tricks. Dat maakt het halen van de kaart een stuk makkelijker! 
Het examen voor de scheidsr
Lees meer

Get social!

9-9Wil je ook met je hockeyteam extra aandacht op de BMHV sociale pagina's van Instagram, Facebook en Twitter?  
Heel simpel: zend na afloop van de wedstrijd (of training) een teamfoto via whatsapp naar Pien ‪06-41846841 of Femke 06-22693268 en vermeld daarbij om welk team het gaat, het team en de clubnaam van de tegenstander en de uitsl
Lees meer

 

Vandaag jarig

Irene Oosterlee
Bauke Raven

Statistieken

Aantal leden 1024
Nu online 98
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik 54,3%
Pasfoto's 93,5%

Adres & Route

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors