banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

Algemene informatie

Accommodatie algemeen
De BMHV is opgericht in 1965.
Het is onze missie om alle leden en medewerkers van de BMHV wegen en kansen te bieden om hun individuele en collectieve doelen in hockey te bereiken, door middel van coaching en faciliteiten van hoge kwaliteit, terwijl we spelers van alle niveaus en capaciteiten kansen bieden om te genieten van hockeysport. De BMHV:
  • biedt een warme, gezonde en veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt en graag (terug) komt.
  • zet zich in voor de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van haar leden en inspireert hen om steeds het beste uit zichzelf te halen. 
  • geeft hierbij het goede voorbeeld door het continu verbeteren van alles wat zij haar leden, bezoekers en partners aanbiedt. 
  • realiseert dit met betrokken vrijwilligers en een professionele organisatie. 
  • stelt zich actief op richting haar maatschappelijke omgeving

Tenue
Kobaltblauw shirt met bordeauxrode mouwen, blauwe broek/rok, blauwe kousen met bordeauxrode boord.

Bereikbaarheid
De BMHV ligt aan DE GEERENWEG 10 te Baarn en is per auto en/of fiets goed bereikbaar. Voor contactgegevens en routebeschrijving: ga naar de homepage adres/route.

Clubhuis
Het clubhuis beschikt o.a. over 4 kleedkamers met douchegelegenheid, vergaderruimte, materiaal ruimte, ruimte met lockers en (invalide) toiletten.

Betalen
De BMHV is sinds 1 januari 2018 cashless. Er kan niet meer worden betaald met contant geld. Zowel leden als bezoekers kunnen betalen met hun pinpas.
Leden van De BMHV kunnen betalen met de "Easybadge cashless betalen app” en met de "Easybadge sleutelhanger” (deze is te koop bij de bar)

Velden
De BMHV beschikt over 1 waterveld, 1 semi-waterveld en 1½ zand-ingestrooide kunstgrasvelden.

Parkeren
Er kan geparkeerd worden; 
  • Op het parkeerterrein tegenover het clubhuis aan de De Geerenweg 10
  • Op het parkeerterrein tegenover Sporthal de Trits aan De Geerenweg ter hoogte van het benzinestation
Het is niet toegestaan: 
  • Te parkeren buiten de parkeervakken of op de groenstroken
  • Te parkeren op het terrein van Racketcentrum De Geeren

EHBO
EHBO-materiaal is te vinden achter de bar.

AED-defibrillator
Er is een defibrillator in het clubhuis aanwezig. Deze hangt in de keuken (achter de bar).

Rookbeleid
De BMHV is altijd rookvrij in het clubhuis, onder de overkapping en langs de lijnen. Tevens zijn wij op het hele complex rookvrij op de momenten dat de jeugd op de velden is. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Het wordt zeer gewaardeerd als u op het hele complex niet rookt. 
Daarnaast past het bij de BMHV om iedereen een gezonde en veilige sportomgeving te bieden.

Alcohol
Dat per 1 januari 2014 de Drank- en Horecawet en de Tabaksweg zijn gewijzigd is voor iedereen inmiddels bekend. Vanzelfsprekend volgt de BMHV deze wet en dus wordt er geen alcohol verkocht aan jongeren die nog geen 18 jaar zijn. Bij twijfel wordt er aan de bar om de ID gevraagd. Bij feesten en grote evenementen zullen er bandjes uitgereikt worden aan  18+ jongeren, na controle van ID. Ook wordt er gesurveilleerd (o.a. door bestuursleden).

Natuurlijk is de jeugd inventief en ze zullen elkaar drank proberen door te spelen. Als we merken dat de regels worden overtreden zullen we als BMHV ingrijpen. We vinden het natuurlijk van belang dat de ouders deze regels ook thuis met hu kinderen bespreken.

Op zaterdagen mag er vanaf ongeveer 15.00 uur alcohol worden geschonken. Volgens wetgeving mag geen alcohol worden geschonken wanneer meer dan 65% van de aanwezigen onder de 18 jaar is.

Honden
Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. De eigenaar van de hond ruimt zelf de uitwerpselen op.
 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors