banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

Sponsor worden

Sponsoring van de BMHV

De bijdragen van haar sponsors (financieel en in natura) stellen de BMHV in staat om te investeren in opleiding van de jeugd en de senior leden en de verdere groei van de club. Daarom is de BMHV erg blij met het huidige en groeiende sponsorbestand, maar blijft de BMHV altijd opzoek naar nieuwe sponsors.

De voordelen van sponsoring van de BMHV

Het hele jaar door zichtbaar aanwezig open rond de hockey in Baarn, doordeweeks en in het weekend

 • Bij de grootste en groeiende jeugd-sportvereniging in Baarn
 • Bij de leden, ouders van de hockeyende jeugd en bezoekers met veelal een bovengemiddeld inkomen en daarmee voor velen een aantrekkelijke doelgroep
 • Met direct contact met leden, spelers, toeschouwers of bezoekers van de BMHV
  • Zichtbaarheid van uw bedrijf, merk of producten in en rond Baarn, onder meer door regelmatige aandacht in lokale media (vaak met foto's)
  • Op alle niveaus spelen teams op vaak op gerenommeerde grote clubs in de omgeving van Baarn
  • Het BMHV complex als een uniek ontmoetingspunt voor relaties en uw medewerkers, op een centrale, makkelijk bereikbare locatie
   Zie hier welke bedrijven u al voorgingen als sponsor van de BMHV

De BMHV biedt verschillende sponsorpakketten, te weten:

Hoofdsponsors en shirt sponsor

De BMHV is trots op onze hoofdsponsor RabobankAmersfoort Eemland. Daarnaast zijn Rigter Makelaars, Van Wijnen bouwbedrijf en Bakker Kuiper, alle uit Baarn, onze shirt sponsors. Samen met de kledingsponsor Reece Australia en haar wederverkoper Sportze!, ook uit Baarn, prijken zij met hun logo op het shirt van de BMHV.

Tophockey

Speciaal voor bedrijven die zich op een exclusieve manier willen verbinden aan de sportieve prestaties en ambities van de topteams van de BMHV (Heren 1, Dames 1 en Meisjes en Jongens A1) is er een Tophockey Sponsorpakket.

BMHV Keepers-sponsoring van club Zero

Voor bedrijven die zich op een unieke manier willen profileren tijdens en rond de wedstrijden van de eerste teams vanaf Jongens en Meisjes C1 tot en met Dames 1 en Heren 1, via onze actieve keepersclub Zero

Clubsponsoring

Een sponsorbord van 240 x 80 cm voor eenperiode van 3 jaar:

 • A locatie € 750 per jaar
 • B locatie € 500 per jaar
 • C locatie € 400 per jaar

Dit is inclusief: Vermelding met logo of banner op de BMHV website

A la carte

Naast onze sponsorpakketten bieden wij ook de mogelijkheid om zelf uw eigen sponsoring samen te stellen. Mogelijkheden hiervoor zijn onder meer:

 • Narrowcasting op 2 schermen in het clubhuis: EUR 50 euro per week, EUR 95 per maand, EUR 300 per jaar.
 • Advertentie met logo en 4 regels tekst en link naar website: EUR 95 per email-nieuwsbrief
 • Gebruik van een hockeyveld voor bedrijfsactiviteiten of evenementen: EUR 250 per dagdeel
 • Gebruik van clubhuis voor evenementen tot 25 personen
 • Teamsponsoring: Sponsoring van bijvoorbeeld het trainingspak,trui of hockeytas wordt door de BMHV verwelkomd.

De directe sponsorkosten worden betaald door de sponsor. De sponsoring dient via een schriftelijke overeenkomst met de sponsorcommissie van de BMHV te worden vastgelegd. Dit is mogelijk voor alle teams met uitzondering van Heren 1, Dames 1 en Meisjes en Jongens A1

Als familielid de club steunen

Als u als familielid vanuit privé sfeer bereid bent om de BMHV te steunen, dan kan dat ook. U kunt de BMHV steunen met een jaarlijkse bijdrage vanaf 300 euro, voor een periode van 5 jaar. Uw steun is dan ook fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Voor meer informatie en verdere voorwaarden kunt u contact opnemen met Sander Honingh via [email protected].

Eenmalig of tijdelijk adverteren

Wilt u juist op bijzondere momenten adverteren, bijvoorbeeld tijdens een toernooi op de club, of als u met uw bedrijf een bijzondere aanbieding wilt doen op een specifiek moment in het jaar? Dan kunt u ook eenmalig of tijdelijk adverteren op de BMHV. Dit is mogelijk al vanaf EUR 50,-.

Voor meer informatie:

Edwin Kotkamp

Mobiel: 06-25067828

Email: [email protected]

BMHV Baarnse Mixed Hockey Vereniging

 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors