banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

De BMHV is volop in beweging om activiteiten te organiseren om ervoor te zorgen dat de (Jongste) Jeugd lekker kan blijven hockeyen ondanks de aangescherpte maatregelen. Ben jij nog geen lid, maar wil je wel eens weten hoe het is om met andere leeftijdgenootjes te hockeyen? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining . Klik HIER voor meer informatie, aanmelden kan via [email protected] o.v.v. proeftraining.

Het zaalhockey trainingsschema voor de jeugd staat nu in de Lisa app

2-12Zaalschema van de jeugd kun je terug vinden in de Lisa App. 
https://team.lisa-is.nl/login
Hier vind je onder Club de tab Documenten. Je kan vervolgens het schema terugvinden onder zaalhockey. 
Lees meer

Corona maatregelen update 26 november

26-11We hebben allemaal het nieuws gehoord met betrekking tot de nieuwe maatregelen. Deze hebben helaas ook betrekking op het hockeyen, op trainingen en wedstrijden. Op dit moment is de hockeybond bezig met het maken van planning die past binnen die richtlijnen. Vanuit die informatie zullen wij met het trainersteam en de (jongste) jeugdcommissie een pla
Lees meer

Corona maatregelen BMHV - update 23 november

23-11 Momenteel is er een toenemend aantal COVID-besmettingen, ook in Baarn en omgeving. Om te zorgen dat we er op de BMHV alles aan doen om elkaar te beschermen, willen we iedereen verzoeken om de regels van RIVM, KNHB en NOC*NSF na te leven in relatie tot de BMHV als vereniging. Dit is in het belang van onze spelers, trainers en vrijwilligers. 
Lees meer

Vacature: Coördinator Senioren

18-11 Vacature: Coördinator Senioren
Loop jij al enige tijd mee op de club en weet jij als speler of ouder je weg al aardig te vinden? Of ben je relatief nieuw op de club en heb je affiniteit met seniorenhockey? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! 
Binnen de portefeuille ‘hockeyorganisatie’ willen we graag 1 aanspreekpunt
Lees meer

Vacature Jeugd Commissie: Lijncoördinator Meisjes A-lijn

18-11 Vacature Jeugd Commissie: Lijncoördinator Meisjes A-lijn
Vind jij het leuk om als een spin in het web te kunnen fungeren? Ben je organisatorisch sterk en draag jij graag een steentje bij als vrijwilliger bij de hockeyclub van jouw dochter? Dan ben jij degene die we zoeken voor de rol van Lijncoördinator Meisjes A-Lijn. Lees meer voor m
Lees meer

Toegang tot het het BMHV terrein; publiek is helaas niet toegestaan

16-11 Beste ouders, verzorgers, 
We begrijpen dat jullie graag naar de laatste paar minuten van de training of naar een wedstrijd van jullie kinderen komen kijken. Echter door de nieuwe maatregelen kunnen we jullie helaas geen toegang tot het BMHV complex bieden. Publiek is nu eenmaal niet toegestaan.
Dat betekent concreet; aflevere
Lees meer

!!LET OP: Laat je kind NIET alleen naar de BMHV en naar huis fietsen!!

15-11Beste ouders en verzorgers, 
Er zijn verdachte situaties / activiteiten gemeld langs de diverse fietsroutes naar en van de club. 
Bij deze de nadrukkelijke oproep om je kind NIET alleen naar de club (en naar huis) te laten fietsen, maar zoveel mogelijk met anderen.
Er is reeds een melding gedaan bij
Lees meer

Maatregelen voor de sport - geldig vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur

12-11Maatregelen geldig vanaf  zaterdag 13 november 18.00 uur. 
Lees meer

Indeling zaalhockey seizoen 2021-2022 - Jeugdteams

12-11 Indeling zaalhockey seizoen 2021-2022
De teamindeling van de Jeugd voor de zaalhockey (seizoen 2021 – 2022) is bekend. In verband met de privacywetgeving (AVG) kunnen wij de teamindeling niet openbaar op de website plaatsen. We hebben de teamindeling daarom in LisaTEAM gezet. Klik nadat je bent ingelogd op Club > Documenten >
Lees meer

Praktische informatie zaalhockey 2021-2022

11-11 Na een jaar geen hockey in de zaal in verband met de corona-maatregelen ziet het er dit jaar naar uit dat wij de zaal weer in gaan! Na 2 jaar is het toch wel prettig om ons geheugen even op te frissen.
Op 23 november a.s. om 20:00 uur organiseren wij een informatieavond om onder andere de spelregels met jullie te delen en overige zaal ge
Lees meer

Ga jij deze kerstvakantie mee de zaal in?

8-11 Ga jij deze kerstvakantie mee de zaal in? brrr ..., wat begint het koud te worden hé? Nog maar een paar weken, en dan zijn we alweer halverwege het seizoen. En dat betekent dat het weer tijd is voor het zaalhockeyseizoen!

Wil jij in de kerstvakantie blijven werken aan nieuwe zaalskills, zodat jij de laatste weken
Lees meer

Klaarstomen voor het nieuwe jaar?! SportWays is er ook in December!

20-8 Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartelust hockeyen. Samen met de enthousiaste hockeytrainers van SportWays ga je aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van jouw basistechnieken. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Maar er is ook genoeg ruimte om nieu
Lees meer

STATIEGELD SPAREN VOOR DE BMHV

4-7 Om de plastic soep te verminderen wordt vanaf 1 juli 2021 op kleine plastic flesjes statiegeld ingevoerd. De statiegeld bedraagt € 0,15. De verkoopprijzen van de petflesjes worden daarom met ingang van 1 juli a.s. met € 0,15 verhoogd.
De BMHV doet mee aan het "Spaar Voor Je Club" programma. Als alle leden en bezoekers van
Lees meer

Wat KAN en/of MOET je doen in het geval van blessures?

2-11 Hockey is een prachtige, snelle en uitdagende sport. Toch kunnen er dingen misgaan, waarvan nare blessures het gevolg kunnen zijn. Bij de BMHV vinden wij het belangrijk om dit soort situaties waar het kan te voorkomen en (als er toch iets gebeurt) de gevolgen daarvan zo klein mogelijk te houden.
Lees meer

 

Vandaag jarig

Bart van Andel
Sophie van der Kleij

Statistieken

Aantal leden 992
Nu online 95
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik 61,6%
Pasfoto's 94,9%

Adres & Route

Agenda

5-12 Start zaalcompetitie
6-12 Opzet hockeyorganisatie - online
22-12 Bestuursvergadering
27-12 Sportways Hockeykampen

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors