banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Hockey en veiligheid  Aantal vragen: 1
 Lidmaatschap  Aantal vragen: 2
 Scheidsrechters  Aantal vragen: 2
 Sponsoring  Aantal vragen: 1
 Training  Aantal vragen: 2
 Waar vind ik / Bij wie moet ik zijn?  Aantal vragen: 3
 Wedstrijd  Aantal vragen: 9

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Hockey en veiligheid
Bitjeshappen 
DentiQ Tandartsen verzorgt in samenwerking met OrtholunaSports de hockeybitjes voor de BMHV. Regelmatig komen zij langs op de BMHV zodat je kan happen. Exacte data worden op de site en in de nieuwsbrief aangekondigd. Het bitje bezorgen ze later bij je thuis.

Een korte uitleg over de hockeybitjes:

Zichtbare kwaliteit
Vanaf augustus 2015 is het dragen van een bitje verplicht door de KNHB. Er zijn verschillende soorten bitjes op de markt.

De bitjes die zij maken zijn volgens het 'playsafe' principe gefabriceerd. Dit betekent dat het bitje uit drie verschillende lagen bestaat met inbeet. Aan de buitenkanten, die tegen je tanden en lippen aanzitten, twee zachte lagen en een harde laag aan de binnenkant. Door de verschillende lagen kan het een eventuele klap het beste opvangen. Ook zit het bitje comfortabeler en is goed ademen en praten een minder groot probleem.

De bitjes die je kan krijgen bij sportwinkels zijn 2-laags waarbij de zachte laag te dik is om een mogelijke klap goed op te vangen. Zo'n bitje beschermt je gebit dus niet voldoende.

Beugelbitje
Een bitje moet bij jou passen. Veel (jonge) sporters spelen met een slotjesbeugel. Voor deze categorie spelers hebben zij een speciaal bitje die je hele beugelperiode gegarandeerd past.Wakkerendijk 62A 
3755 DD EEMNES 
035-5311522
 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors