banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 

Vacatures

Jeugdcommissie
De BMHV is een club die drijft op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zo is er ook de Jeugdcommissie, een commissie die het Trainersteam en bestuur bijstaat met organisatorische en hockey-technische raad en daad over de organisatie, selectie en indeling van de jeugdteams. De JC bestaat momenteel uit 4 leden en is op dezelfde wijze ingedeeld als het Trainersteam. Elke trainer uit het TT heeft een JC lid aan zich gekoppeld en er is een JC lid die zich bezig houdt met zaalhockey en de keepers.

De bedoeling is dat de JC vanaf volgend seizoen uit 5 leden bestaat en Christiaan Jeekel (huidige voorzitter en contactpersoon 1ste teams) zal vanaf volgend seizoen de JC verlaten. In verband hiermee is de JC op zoek naar een contactpersoon voor de 1e lijnsteams A,B,C,D.

We zijn met name op zoek naar ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn met de trainers en het technische hockeybeleid. Enige kennis van en ervaring met hockey is dan wel gewenst. Lijkt je dit leuk en wil je betrokken zijn bij het hockeytechnische beleid van de club? Meld je dan aan bij Christiaan Jeekel: [email protected]


Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors