banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Fysiotherapeutisch Sportspreekuur bij de BMHV

Nieuws afbeelding 2-3

Beste Ouders,

Vanaf dinsdag 6 maart na de voorjaarsvakantie is er weer een wekelijks sportspreekuur in de bestuurskamer van BMHV. Het spreekuur wordt verzorgd door Michael van der Veer van FTB.

Wanneer?

Dag

Tijd

Locatie

Dinsdag

18.30 - 19.45 uur

Bestuurskamer BMHV

Woensdag

17.30 - 19.00 uur

Bestuurskamer BMHV

 

Wat houdt het fysiotherapeutisch sportspreekuur in?

Tijdens dit spreekuur is er ruimte voor het beoordelen van (acute) blessures en adviseren wij welke maatregelen genomen kunnen worden om zo snel en verantwoord mogelijk het hockeyen te kunnen hervatten. Daarnaast staan we natuurlijk klaar om vragen te beantwoorden omtrent klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat waarop een vrijblijvend advies volgt. Het spreekuur is vrij toegankelijk en kosteloos, er hoeft dus geen afspraak gemaakt te worden. Indien verder onderzoek of behandeling noodzakelijk wordt geacht, kunnen deze (afhankelijk van het aanvullende verzekeringspakket) vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Kom gerust langs

Het spreekuur is toegankelijk voor alle leden van BMHV. Heeft uw kind een acute blessure opgelopen? Aarzel niet om voor een vrijblijvend advies en onderzoek langs te komen. Indien u het nog even wil aankijken is dat natuurlijk ook goed. Na 3 tot 5 dagen zouden de klachten normaal gesproken moeten afnemen. Houden de klachten langer dan 1 week aan, kom dan gerust met uw kind langs op het spreekuur. Een snelle beoordeling en advies en of eventuele behandeling verkleint de kans op groter letsel. Als ouder bent u ook van harte welkom op het spreekuur voor vragen of overleg. 

Komen bovenstaande tijden niet uit of liever graag direct een afspraak inplannen? Dan zijn wij te bereiken op het onderstaande telefoonnummer.

 

Sportieve groet,

Michael van der Veer, Jitse Bouma en Marcel Nowee

Sportverzorging BMHVFTB Multidisciplinair Gezondheidscentrum

Schoolstraat 53C , 3742 CD Baarn

T: (035) 5435983

E: michael@ftbbaarn.nl / [email protected]

I:www.ftbbaarn.nl

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey Sponsors

Club Sponsors