banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Verkoop 2e hands hockeyspullen en gevonden voorwerpen 9 juni a.s.

Nieuws afbeelding 1-6

Onze club bestaat 54 jaar en volgend seizoen 2019/2020 vieren wij ons 11e lustrum tijdens het pinksterweekend, eind mei 2020. We zijn als club voornemens om het tenue iets aan te passen. Hoe dat precies gaat worden zijn we nog niet helemaal uit, we zullen de leden gaan betrekken bij de eindkeuze. In de tussentijd is de voorraad bij Sportze (van vooral de shirts) beperkt en zal t.z.t. wellicht opraken. 


Tijdens het familietoernooi op 9 juni a.s. bieden we onze leden daarom de gelegenheid om hockeykleding en/of hockeyspullen te koop of als ruilartikel aan te bieden in ons clubhuis. 


Spelregels:

Schrijf op een envelop de vraagprijs en de naam en rekeningnummer van de aanbieder en voeg dit bij het hockeyartikel. Bij verkoop wordt het bedrag meteen door de koper overgemaakt of cash in de envelop gestopt.


Tenniskleding of andere artikelen kunnen niet worden aangeboden.


Bent u niet in de gelegenheid op 9 juni?  Graag wijzen we onze (ouders van) leden op de mogelijkheid om 2e hands hockeyspullen aan te bieden en te zoeken via onze BMHV pagina. Deze optie is te vinden binnen Lisa Team, onder "Club" en "Vraag en Aanbod

 

Wij zullen die dag ook alle gevonden voorwerpen verkopen voor het goede doel. Dus, ben je wat kwijt? Kom uiterlijk deze week nog even kijken of het is gevonden. De opbrengst van de verkoop gaat naar de Hockey Dreams Foundation.

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors