banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Deel zelf je dienst in via de site of clubapp

Nieuws afbeelding 30-10 In de BMHV club-app en op de BMHV site kan je zelf je dienst voor de bar of "officer of the day"  indelen.
Voor ieder kind moeten de ouders één dienst draaien. Zorg dus dat je op de verschillende inloggegevens van de kinderen inlogt. Op deze manier geeft het systeem aan dat de dienst gedraaid is. Als er nog geen diensten gepland zijn, worden deze door de BMHV ingevoerd. 
 
Maak dus gebruik van de mogelijkheid zelf je dienst in te plannen. Op deze manier kan je de (verplichte) dienst fijn zelf indelen op een moment dat jou uitkomt.
 
Dit jaar gaan we fijn in onze eigen hal zaalhockeyen. Dit betekent dat we lekker op onze eigen club zijn en elkaar tegen gaan komen in het clubhuis. Allard staat met het vertrouwde team achter de bar, hoe fijn is dat. 
 
Dit betekent ook dat we in het zaalhockeyseizoen ook diensten voor "officer of the day" in te vullen hebben. Op de zaterdagen en zondagen van de zaalhockeycompetitie zijn elke dag 4 officers nodig. De dagen en tijden staan op het dienstenrooster aangeduid als wedstrijdtafel (net zoals tijdens het veldseizoen).
 

Hoe werkt het?
De BMHV-app; 
Log in met de gegevens van het kind
Ga naar "meer"
Ga naar "plan uw dienst"
Zoek de gewenste datum en tijd en plan uw dienst
 
De BMHV - site
Log in met de gegevens van het kind
Ga naar "club"
Ga naar "diensten"
Zoek de gewenste datum en tijd en plan uw dienst

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey Sponsors

Club Sponsors