banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

De stand van Sake

Nieuws afbeelding 6-11

Zo daar ben ik weer hoor. Het heeft even geduurd, maar soms betekent geen nieuws ook goed nieuws toch? En dat is het ook. Want ik merk en proef om mij heen dat alles steeds beter gaat. 

Zo is meisjes A1 begonnen met Tarien Prinsloo (onze nieuwe Zuid-Afrikaanse trainster) aan een SAQ-training. Elke donderdag hebben zij loopscholing, om ze nog fitter en sneller te maken. Voor maximale prestaties dit seizoen en natuurlijk om ze klaar te stomen voor Dames 1. 

Over Dames 1 gesproken, zij zijn door in de beker én er hebben dit seizoen al 3 meisjes uit de B en 2 uit de A hun debuut gemaakt, hoe gaaf is dat??!! 22 november spelen zij weer, dus kijk je ouders even lief aan en ga lekker kijken, wie weet staat één van jullie daar ook over een aantal jaar. En door onze 1e teams te supporten creëren we een nog groter clubgevoel!

Daarnaast hebben we een paar weken geleden voor het eerst zaalselecties gehouden. Superspannend maar ook heel erg leuk en leerzaam. Het was voor mij supergaaf om te zien dat elke lichting zo enorm hun best heeft gedaan. Op één lichting na dan, maar die hebben dan ook beloofd om te komen helpen met de opbouw van de blaashal ☺. 

Het is belangrijk om te beseffen dat deze selectie ook voor ons nieuw was en dat ook wij moeten gaan zien hoe het gaat uit pakken. Maar we hebben heel bewust en zorgvuldig de keuzes gemaakt. Bedenk daarbij dat als je van uit een 1e team naar een 1-2 team (combi van 1 en 2) gaat dat je ook in een 1-2 team van grote waarde kan zijn en je daar waarschijnlijk nog veel meer van jezelf kunt laten zien. 

Volgende week start op maandag de HT2 trainerscursus van uit de KNHB op onze eigen club. Niet minder dan 8 trainers gaan deze intensieve opleiding volgen om een nog betere jeugdtrainer te worden. Zo hebben wij volgend seizoen nóg meer gecertificeerde trainers en bouwen we door aan het algehele niveau op BMHV. En zoals jullie weten is dat niet alleen voor de top, maar juist ook voor de breedte. Want dit wordt mij vaak genoeg verteld door andere clubs, hoe bijzonder het blijft wat wij aan breedte-opleiding op deze club doen. Ik weet heeeel goed dat ik af en toe in herhaling val, maar ik doe het bewust. Blijf beseffen hoe goed wij het hier hebben, dan worden we allemaal nog blijer. Want er is niets leuker dan rondlopen op onze club en iedereen met een glimlach te zien!

Tot op/langs het veld, 

Sake

P.S. Ben je trainer en wil je de HT2 cursus volgen, er zijn nog twee plaatsen vrij. Dus neem snel contact op met Martijn Nillesen op [email protected]. Let wel: je moet minstens 16 zijn om deel te nemen. 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey Sponsors

Club Sponsors