banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

11de Lustrum BMHV 1965-2020, 30 mei 2020

Nieuws afbeelding 6-11

Van, voor en door (oud) leden.

Save the Date!, het volgende Lustrum is namelijk altijd beter.

De Lustrumcommissie heeft veel verrassingen in petto, maar zij wil al wel verklappen dat het jullie niet aan een "Festivalgevoel" zal ontbreken.

In navolging op de schitterende "Glossy" in 2015, wil zij nu, in nauwe samenwerking met de JUMBO, een verzamelalbum van hockeyplaatjes presenteren. Het verzamelen van deze zogenaamde Panini-plaatjes is een bekend fenomeen. Hoe stoer is het als je zelf op zo'n plaatje staat en hoe leuk om spelers van bijvoorbeeld Dames 1 & Heren 1 te verzamelen. Dus verzamel- en ruilplezier gegarandeerd voor jong & oud! 

Misschien is de verrassing er nu een beetje af, maar in het kader van de nieuwe wet op deprivacy maken wij nu al vast melding van dit voornemen. Op de te verzamelen plaatjes komt, naast de voornaam van de speler, ook zijn of haar afbeelding te staan. De publicatie van deze afbeeldingen vereist de toestemming van alle betrokkenen, die wij dan ook te zijner tijd persoonlijk zullen vragen.

Op- en/of aanmerkingen en suggesties zijn van harte welkom, natuurlijk het liefst op korte termijn zodat wij deze kunnen meenemen in de verdere planning van het Lustrum.

Dit kan per e-mail naar [email protected] of benader een van de commissieleden persoonlijk: Pien Boas, Hanka Dijkwel, Sanne Dollekamp. Damon Dooijeweerd, Erwin Hendricksen, Truke Heringa of Vincent Queijsen.

Wij hebben er zin in, hopelijk tot dan!

De lustrumcommissie

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey Sponsors

Club Sponsors