banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Scheidsrechtersclub

Coronaregels scheidsrechters

Nieuws afbeelding 27-8

Dit seizoen geen fluitjes meer te leen achter de bar

Het seizoen staat op het punt te beginnen en dat betekent ook weer dat alle leden weer in worden gedeeld voor fluitbeurten. Veel jeugdscheidstrechters op de BMHV hebben geen eigen fluitje en leenden deze normaal gesproken (even snel) bij Allard aan de bar. Dat kan in deze tijden niet meer. 

Daarom krijgen alle jeugdscheidsrechters eenmalig een fluitje van de club. Deze kun je bij aanvang van het seizoen ophalen bij Allard aan de bar en we registreren de ontvangst. Leen deze fluit niet uit aan je vrienden of vriendinnen en pas er goed op (TIP: doe er een koordje aan) want we doen dit eenmalig. 

Voor alle senioren raden we aan zelf een fluitje aan te schaffen (voor zover je die nog niet hebt) en deze uiteraard ook niet uit te lenen aan teamgenoten of te delen met familie leden.  

Veel plezier met fluiten! 

KNHB Corona regels tijdens de wedstrijden:
  • Spelers dienen ten allen tijde voldoende afstand tot de scheidsrechters te bewaken. Doen de spelers, b.v. als ze reageren op een beslissing, dat niet, dan wordt dit bestraft met een groene en bij herhaling met een gele kaart. Probeer wel te managen dat deze situatie niet ontstaat.
  • Spelers die bewust richting een tegenstander hoesten of spugen, worden bestraft met een rode kaart en worden definitief verwijderd.
  • Spelers die op het veld hun neus ledigen of spugen krijgen een waarschuwing. Bij herhaling volgt een groene en daarna een gele kaart.
  • Indien de coronaregels niet worden nageleefd mag de scheidsrechter besluiten, bij het in gedrang komen van de veiligheid van hemzelf of van spelers, om de wedstrijd te staken. De KNHB zal dit dan als een niet ordelijk verlopen wedstrijd behandelen.

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors