banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

De stand van Sake

Nieuws afbeelding 2-9

We zijn weer gestart! Yes!!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk… we zijn weer begonnen met het seizoen. Hopelijk een seizoen wat we met zijn allen ‘gewoon’ af kunnen maken. Hier hebben we iedereen zijn hulp bij nodig ☺ Dus denk aan de 1,5 meter afstand van de trainer en als je langs het veld staat ook graag afstand houden, dan kunnen wij met zijn allen zeggen dat we er alles aan hebben gedaan.

Onze club ziet er weer "spik en span” uit dankzij Eddy, Robbie, Damon, Allard en vele anderen. Wat fijn hè, laten wij met zijn allen ervoor zorgen dat die zo mooi blijft.
Daarbij vond ik het afgelopen zaterdag supergaaf om te zien dat iedereen het nieuwe tenue aan had. Persoonlijk vind ik dit shirt behoorlijk veel uitstralen. Misschien maken we de tegenstander er wel bang mee ;-).

Het trainingsschema is weer een hele klus geweest, maar dat heeft Maurits als vanouds weer fantastisch gedaan, waarvoor hulde. Hopelijk zijn jullie allemaal blij met de trainingstijden en de trainers. Zo niet, probeer het even een paar weekjes uit en trek dan als het nog steeds niet klopt maar aan de bel bij ons.

Dit jaar zijn we een pilot gestart in de C- en D-jeugd met het gezamenlijk trainen van de 1e en 2e teams. Dit doen we om de 2e teams dezelfde trainingen aan te kunnen bieden als die de 1e teams krijgen. Doel hiervan is om iedereen nog beter te maken zodat we allemaal nog beter gaan hockeyen. Mocht dit experiment slagen, zouden we dit zomaar door kunnen trekken naar meerdere lijnen en misschien ook naar nog meer teams, hoe gaaf is dat. 

We hebben het met zijn allen voor de start van het seizoen hartstikke goed voor elkaar, laten we zorgen dat we met zijn allen zoveel mogelijk plezier maken en daarbij ook nog een hoop leren, want het is zo fijn om weer op het veld te staan ☺ 

Tot snel!

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors