banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Oproep voor ouders en ex-trainers

Nieuws afbeelding 30-9


De recente ontwikkelingen en de exponentiele verspreiding van Corona onder jongeren gaat op korte termijn impact hebben op de inzetbaarheid van onze trainers. 


Trainers die klachten hebben houden we uiteraard thuis maar we zullen steeds meer trainers gaan krijgen die het advies krijgen van de GGD om in quarantaine te gaan. Vooralsnog lossen we dit intern op maar dit gaat leiden tot een tekort. Maar we willen onze leden natuurlijk wel lekker laten hockeyen. 


Daarom willen we een invallers-pool gaan samenstellen van vrijwilligers (ouders, ex-trainers) die het leuk vinden om op afroep een jeugdteam te begeleiden. Dit mag een onderling potje zijn of als je iets meer ervaring hebt een training met oefeningen. Ons TrainersTeam kan hierin ondersteunen. We gebruiken WhatsApp als medium voor de groep.


Dus vind je het leuk en wil je de club een beetje helpen in deze tijden: meld je aan bij [email protected]. Vermeld in je mail je naam, telefoonnummer en voorkeur voor leeftijdsgroep + eventuele ervaring. 


Alvast bedankt! 


Het TrainersTeam. 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors