banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Update programma onderlinge wedstrijden tot aan voorjaarsvakantie

Nieuws afbeelding 21-1

We zijn weer begonnen! Ondanks kou, regen en wind zien we alle jeugdteams weer vol enthousiasme trainen en onderling wedstrijden spelen. En dat is waar deze tijd om vraagt: doorzettingsvermogen en veerkracht. Dingen die we vol trots en dankbaarheid terugzien bij onze leden. In het kader van de huidige en de aankomende maatregelen hebben het TrainersTeam en de Jeugdcommissies overlegd over de invulling van de komende periode. 


Uitgangspunt is herstart competitie 

De KNHB is nog steeds voornemens de competitie in Maart te herstarten. Dat is ook de enige mogelijkheid om de competities te kunnen uitspelen dit seizoen. Daar moeten we (alhoewel de kans klein is) klaar voor zijn en is de basis voor de onderlinge wedstrijden die we gaan spelen. 


Even alles op een rijtje:

 • De laatste geplande oefenronde vooraanstaand weekend staat in LISA 
 • Het nieuwe door de club georganiseerde oefenprogramma loopt van zaterdag 30-1 t/m zondag 14-2 
 • Het programma wordt momenteel samengesteld door het TrainersTeam en zal begin volgende week worden gepubliceerd. Dat is niet altijd even gemakkelijk want in sommige leeftijdsgroepen zijn de niveauverschillen best groot en we moeten ervoor zorgen dat ieder team binnen ambitie, groeipotentie en speelniveau kan hockeyen.
 • Het weekend van 20-2 (start voorjaarsvakantie) is optioneel. Teams mogen naar wens eigen onderlinge oefenwedstrijden plannen i.s.m. het wedstrijdsecretariaat.
 • De Jeugd + JE81 zal op zaterdag spelen en de Jongste Jeugd (3 t/m 8 tallen) op zondag. Dit in verband met mogelijke nachtvorst waardoor we later moeten starten. Benjamins/Funkey speelt niet. 
 • We gaan niet dezelfde opzet hanteren als de Novembercup maar oefenen met eigen teams op een heel veld. Zo zijn we beter voorbereid op de competitie.
 • De JJ speelt uiteraard op de kleine veldjes zoals we gewend zijn. 
 • Teams leveren eigen scheidsrechters.
 • Het TrainersTeam zal wederom op de speeldagen aanwezig zijn om coaches te ondersteunen en te trainen. 
 • Mocht de competitie niet herstart kunnen worden in Maart zullen we vanaf het weekend van 6-3 tot aan het einde van het seizoen wederom een maatwerk-programma ontwikkelen. 
 • In de voorjaarsvakantie (zaterdag 20-2 t/m zondag 28-2) is er GEEN training. 


Let op: de "uitwedstrijden” zijn in LISA niet zichtbaar dus ook niet op de club-app. Kijk dus op de website voor indeling en speeltijden!  


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Aangepaste trainingstijden i.v.m. avondklok 

De landelijke avondklok zal gaan betekenen dat we de trainingen gaan inkorten om een volledig jeugdprogramma te kunnen draaien. En ervoor te zorgen dat alle leden en trainers (sommige komen van ver) op tijd thuis kunnen zijn. Het TrainersTeam is momenteel het programma aan het herzien we zullen het voor dit weekend publiceren. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors