banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Vrijwillgers gezocht!

Nieuws afbeelding 12-3

Als hockeyer of hockeyouder bij de BMHV weet je dat onze club draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers actief die ervoor zorgdragen dat onze (jongste) jeugd met plezier kan hockeyen. Sommigen zijn actief als coach of manager, anderen als commissielid of in een bestuursfunctie. Deze vrijwilligers maken het mede mogelijk dat onze mooie vereniging bloeit en dat onze kinderen elke week lekker kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers geen hockey. Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen wij als club onze leden een brede ondersteuning bieden, zelfs in lastige tijden zoals tijdens de huidige Corona pandemie. Zo goed zelfs, dat het aantal leden al jaren gestaag groeit en dat het niveau van de jeugdteams groeit. Dat is natuurlijk prachtig, maar meer leden betekent ook: meer teams, meer werkzaamheden en dus: meer actieve vrijwilligers nodig!

Wil je een bijdrage leveren aan de BMHV?
Daarom doen we nu een beroep op jou! Heb je ook hart voor onze mooie club? Meld je dan vandaag nog aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via een voorzitter van een commissie of via het e-mailadres van de vereniging: [email protected].
Heb je weinig tijd? Geen probleem, dat geldt voor velen. Vele handen maken licht werk. En denk daarbij dat het ook gewoon gezellig is om met elkaar iets te doen voor de club. Hieronder een kort overzicht om een indruk te geven waar jouw bijdrage welkom zou zijn.

Vacatures bij de BMHV:
1) Voorzitter Jeugdcommissie (JC): de jeugdcommissie staat het Trainersteam (TT) en bestuur bij met organisatorische en hockey-technische raad en daad over de organisatie, selectie en indeling van de jeugdteams. De JC bestaat momenteel uit 4 leden en is op dezelfde wijze ingedeeld als het Trainersteam. Elke trainer uit het TT  heeft een JC lid aan zich gekoppeld, daarnaast is er een JC lid dat zich bezighoudt met zaalhockey en de keepers. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om als voorzitter van de jeugdcommissie betrokken te zijn bij het technische hockeybeleid. Enige kennis van en ervaring met hockey is dan wel gewenst. Lijkt je dit leuk, meld je dan aan bij Christiaan Jeekel: [email protected]

2) Lid jeugdcommissie, focus tophockey (1e teams):Naast een voorzitter zijn we ook op zoek naar een lid binnen de jeugdcommissie, die zich richt op beleid en organisatie voor eerstelijnsteams. Lijkt je dit leuk, meld je dan aan bij Christiaan Jeekel: [email protected]

3) Dienstenrooster: de commissaris dienstenrooster deelt de bemensing van de wedstrijdtafel en bardienst op zaterdag in. Ben je handig in plannen en vind je het leuk om ons aan de administratieve kant te ondersteunen neem dan contact op met: [email protected]

4) Daarnaast is er altijd behoefte aan de begeleiding van onze hockeyteams. Actief zijn in de rol van coach of scheidsrechter wordt zeer gewaardeerd. Ondersteuning, inwerken of het eventueel het volgen van een cursus is allemaal mogelijk. Je hoeft dus geen ervaring te hebben om toch iets te kunnen betekenen voor de vereniging. Contactpersoon: [email protected].

Naast de bovengenoemde vacatures is er natuurlijk alle ruimte voor eigen suggesties en initiatieven. Dat horen we natuurlijk ook heel graag! Laat het ons weten, wij waarderen alle inzet enorm!

Sportieve groet,

Wendy Verschoor, Betrokkenheid & Communicatie

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors