banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

De stand van Sake

Nieuws afbeelding 9-4

Er gebeurt veel in onze levens het afgelopen jaar. Wel of niet naar hockey, wel of niet naar school, het is allemaal ongelofelijk lastig. Gelukkig is de hockeyclub de constante factor geweest in de afgelopen tijd en mochten we altijd allemaal trainen. Het was dan ook erg vervelend dat de club 1x dicht moest vanwege besmettingen op een basisschool waar veel van onze kinderen naar toe gaan. Een ongelofelijk lastige beslissing kan ik jullie vertellen. Wij willen namelijk niets liever dan dat jullie elkaar wel op de club kunnen zien.

Wat fijn was het dan ook toen we weer het veld op mochten dat de zon scheen. Genieten voor jullie, maar natuurlijk ook voor ons als trainers. Opeens is iedereen weer jaloers op onze baan. Gek genoeg hoor je die mensen nooit als het 2 graden is in Februari(of nu in April) haha.

Het is erg lastig om de motivatie te houden om elke keer te blijven trainen terwijl je niet weet of je dit seizoen nog competitie speelt. Ik merk bij sommige teams waarmee ik op het veld mag staan dat dit lastig is. Toch zou ik willen zeggen houd vol! Wij zien aan de kant een vooruitgang plaatsvinden bij elke groep die niet gek is. Iedereen wordt beter, er is meer tijd voor technische dingen in plaats van veel overtalvormen. Ik zie progressie bij iedereen. Houd dit vol en hopelijk kunnen we tegen andere clubs spelen in de maand mei, dat zou waaaaanzinnig zijn ☺

Deze week gaan we weer terug naar het halve veld, gewoon om weer eens met andere kinderen op het veld te staan en weer is te kijken hoe dat is. Super spannend voor sommigen en voor anderen juist super leuk. Onze boodschap is dan ook, ga lekker spelen met zijn allen en geniet er gewoon van. Het feit dat jullie potjes mogen spelen maakt mij en vele 27 jaar en ouderen onwijs jaloers. Ik zou zo graag weer een duel mogen spelen.

Hoe wij de selecties in gaan richten weten we op dit moment niet. Dat is afhankelijk van de KNHB en of we wel of niet nog competitie spelen. Maar weet heel goed dat als er geen selectie komt, jullie week in week uit worden bekeken op de training en wedstrijden en dat wij echt een super goed beeld van jullie hebben. Belangrijk is wel om te vermelden dat wij nog meer letten op inzet en motivatie dan puur op talent. Wij houden van hockeyers die nog harder werken dan de rest ☺

Tot zaterdag op of langs het veld!

Groet Sake

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors