banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

De laatste stand van Sake

Nieuws afbeelding 14-5


En dan zitten we opeens aan het einde van het seizoen. Wow dat is toch echt een stuk sneller gegaan dan ik had gedacht. Wat een gek seizoen is het geworden en vooral het seizoen wat we met zijn allen niet wilden. Geen competitie, geen toeschouwers, geen kaasstengels bij Allard, niets van dit alles.


Wat we wel hadden waren goede trainingen, (meestal) leuke oefenpotjes en vooral heel veel gezelligheid op de club met jullie. Ik merkte dat bij de "april cup” dit jullie gelukkig wat nieuwe energie gaf om met andere mensen in een team te spelen. Dit hadden jullie nodig, want ik benijd jullie niet in deze rare tijd zo weinig te kunnen. Ik zag veel lachende gezichten, mooie goals en goede scheidsrechters (heel veel dank voor degenen die hebben gefloten!). In mijn weer optiek een geslaagde cup.


Dan komt er nu voor jullie een spannende tijd aan, tentamens/proefwerken op school en dan ook nog de bekendmaking voor nieuwe teams. Dit zorgt onbewust natuurlijk altijd voor spanning. Graag wil ik jullie meegeven dat wij jullie zo goed mogelijk proberen in te delen. Uiteraard zijn er hier altijd teleurstellingen bij. Dat snap ik heel goed, dus als je daar vragen over hebt stel die vooral. Dat kan straks op 2 manieren;

  • Vraag aan je trainer/coach of aan degene van het trainersteam wat je kan verbeteren om volgend jaar misschien wel in een hoger team te komen. Dit doet iedereen heel graag, want wij vinden het juist fijn om jullie verbeterpunten mee te geven.
  • Optie 2 is dat er altijd een (online) gesprek kan plaatsvinden met jou en je vader/moeder/voogd. Hier zal een formulier voor worden gemaakt als jullie het echt niet begrijpen. Dan leggen wij het graag uit.

En ja het is de laatste stand van Sake van dit seizoen, maar ook de laatste van mijn carrière op Baarn. Ik ga namelijk na dit seizoen aan de slag op hockeyclub Rood-Wit. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van deze geweldige club waar (en ik blijf het zeggen) ongelofelijk veel zo goed is geregeld. Het trainersteam wat er staat met Maurits, Yvette, Roeland en Martijn, de jeugdcommissie en jongste jeugdcommissie die bergen werk verzetten, Allard die er altijd is, Robbie en Eddie (en zo vergeet ik er vast nog een paar) die altijd werken aan de prachtige accommodatie en nog zo veel meer maakt dat deze club altijd een plekje in mijn hart heeft.

 

Dat komt ook door jullie, ik heb met heel veel plezier met jullie allemaal gewerkt, maar het is voor mij tijd om qua hockey een stap omhoog te gaan zetten. 


Speciale dank wil ik nog geven aan Christiaan Jeekel. Hij heeft mij vanaf het begin wegwijs gemaakt binnen de club en is altijd behulpzaam geweest in zijn vrije tijd, en de spiegel geweest als ik die nodig had. 


Dank allemaal voor deze 3 mooie jaren en we gaan elkaar zeker nog tegenkomen.


Groet Sake

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors