banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

BMHV Kids Hockey Event op zaterdag 12 juni 2021

Nieuws afbeelding 19-5


Op zaterdagmiddag 12 juni organiseert de BMHV een introductie middag voor kinderen in de leeftijd van 5/6 jaar. Zowel jongens als meisjes die het leuk vinden om kennis te maken met hockeyen óf het gezellig vinden om met een vriendje of vriendinnetje gewoon een leuke middag te beleven.. zijn van harte welkom!
 
Wanneer:           zaterdagmiddag 12 juni 2021
Waar:                  Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV), Geerenweg 10 in Baarn
Tijdstip:              14:30-16:00 uur
Wie:                     kinderen die 5 of 6 jaar zijn en in groep 1 of 2 van de basisschool zitten (kinderen die nu nog 4 jaar zijn maar uiterlijk 31 augustus 5 worden, zijn ook van harte welkom!!).
 
Programma
De BMHV organiseert speciaal voor de jongste kinderen een gezellige middag. Uiteraard staat deze middag in het teken van kennis maken met hockey. Alles op een leuke manier, want wij zijn er van overtuigd dat plezier het allerbelangrijkste bij de jongste kinderen is. 
Na een gezamenlijke warming up, gaan we in kleine groepjes een parcours doen met verschillende hockey gerelateerde opdrachten. Uiteraard onder begeleiding van de jeugdige talenten van de BMHV.
Aan het eind van de middag (indien de maatregelen het toelaten) zijn de ouders welkom om een mooi succes moment van hun zoon of dochter te bekijken én om wat meer te horen over de BMHV. Uiteraard onder het genot van een drankje! 
 
Prijsvraag; wie heeft de mooiste, stoerste of sportiefste naam voor onze mascotte?
Zie hier onze mascotte… Een super lief stokstaartje en het stokstaartje is helemaal blij is om te kunnen hockeyen. Het BMHV-shirt is al aan, maar welke naam moet op de achterkant van het shirt komen? 
Heel graag horen we welke naam we volgens jou aan dit stokstaartje moeten geven! Laat je het ons weten? Als jouw naam de winnende naam is krijg je een shop-tegoed bij Sportze, dé sportwinkel van Baarn.Meedoen op 12 juni
Meedoen met deze gezellige en sportieve middag is heel makkelijk. Je kan je inschrijven door hier te klikkenHet leukste is als je samen met een vriendje of vriendinnetje komt, dat maakt het extra gezellig natuurlijk. Maar je kan ook alleen komen, wij zorgen ervoor dat je heel snel nieuwe vriendjes en vriendinnetje maakt. Er zijn géén kosten verbonden aan deze middag, deelname is dus geheel gratis!  Als er nog vragen zijn kan er gemaild worden naar [email protected]

Ken jij nog iemand wiens zoon of dochter 5 of 6 jaar is én interesse heeft om te gaan sporten, zoals bijvoorbeeld hockeyen bij de BMHV Kids Club? Stuur dit dan door, zodat we zoveel mogelijke kinderen welkom kunnen heten bij de BMHV.Bijlage

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors