banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Jeugd

Teamindeling Jeugd 2021-2022

Nieuws afbeelding 28-5
Beste jeugdleden, ouders en begeleiders,

De teamindeling voor het komende seizoen staat weer klaar in Lisa. In verband met de privacywetgeving (AVG) kunnen wij de teamindeling niet openbaar op de website plaatsen. We hebben de teamindeling daarom in LisaTEAM gezet. Klik nadat je bent ingelogd op Club > Documenten > Jeugd.  

Het was ook dit jaar een puzzel die we met grote zorgvuldigheid hebben gemaakt en waar we de input van het hele seizoen bij hebben gebruikt. De indelingen zijn voornamelijk gebaseerd op de beoordelingen van de trainers n.a.v. de trainingen en de wedstrijden die zij het afgelopen Corona seizoen hebben georganiseerd en gezien. Ook is zoveel mogelijk met input van ouder- en jeugdcoaches rekening gehouden. Op de laatste pagina is de voorlopige indeling van trainercoaches opgenomen, bij sommige teams is dit nog niet bekend en daar wordt aan gewerkt.

Morgen, zaterdag sluiten we dit seizoen af met je huidige team. Vanaf volgende week zijn er trainingen en wedstrijden gepland met je nieuwe team, meer informatie daarover volgt spoedig en zal ook worden opgenomen op de site en in Lisa.

We beseffen dat een indeling voor sommigen tot teleurstelling kan leiden. Als je uitleg en toelichting wilt krijgen naar aanleiding van jouw teamindeling, dan zijn we van harte bereid jou die toelichting te geven. Je kan daarvoor onderstaande link gebruiken om een gesprek aan te vragen. De trainers van het Trainersteam, eventueel samen met iemand uit de Jeugdcommissie, zullen naar aanleiding van jouw aanvraag een afspraak met je inplannen. Voor spelers in de D en C lijn, mag 1 van de ouders erbij zijn als toehoorder, maar weet dat het gesprek vooral met de speler/speelster zal worden gevoerd. Vul [hier] het formulier in.

Met vriendelijke groet, 

Het Trainersteam en de Jeugdcommissie

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors