banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

BMHV Familietoernooi - inschrijving geopend vanaf 16 Juni!

Nieuws afbeelding 2-6

B M H V  Familietoernooi  2021

Zondag 5 september

"Flower power…goes formula 1!”

Na een jaartje pauze vanwege, ja wat ook alweer, komt er dan toch weer een ongekend familietoernooi. En van 2019 hebben wij geleerd, verander vooral niets aan de formule (hoezo 7 tegen 7), dus gewoon ouderwets een heerlijke familiedag over alle velden verspreid. Eerste Pinksterdag moesten wij gelukkig aan ons voorbij laten gaan (regen regen en regen), om op zondag 5 september met stralend zonnetje ene mooie familiedag te hebben. Het concept is onderhand bekend, gezelligheid en speelplezier voor de kids gaat voor op de drang der prestaties van volwassenen. Leuk, sportief, de kids aan de bal latend, en ondanks dat het geen competitie is zal er toch 1 team winnen door een mix van bonuspunten, leukste kleding, lekkerste taart, wedstrijdpunten en sportiviteitspunten. Dit alles in het teken van Flower Power 1965. Waarom Flower Power in dit lustrumjaar. Volgens Wikipedia is Flower Power namelijk begonnen in 1965. Dus kom maar op met de bloemen, de Volkswagenbusjes, Space-muziek enz.

Nu zijn wij niet wars van enige actualiteit, en laat nu Formule 1 op 5 september Zandvoort aandoen! Daarom een groot scherm gehele dag voor de Formule 1 liefhebbers, en Formule 1 aspecten (het Verstappen-veld) gedurende de dag.

Qua prijswinnaar zijn er bonuspunten voor de taartcompetitie, het meest origineel geklede team (lees bloemen in het haar, veelkleurige kleding, of race overalls enz) ook bonuspunten ontvangen. Dus herinner de gehele dag:

 

Flower power goes Formula 1!

 

Inschrijven kan vanaf woensdag 16 juni om 12 uur met bijgevoegd inschrijfformulier. Mailen naar [email protected]

Bijlage

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors