banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Over ruim een week start de Grote Club Actie 2021!

Nieuws afbeelding 9-9 Over ruim een week start de Grote Club Actie 2021!  Vanaf zaterdag 18 september kunnen alle jeugdleden tot en met de D-jeugd weer proberen zoveel mogelijk loten te verkopen aan vrienden, buren, mensen verderop in de straat, mensen aan de andere kant van de wijk, opa`s, oma`s, tante`s, ooms, de vriendelijke goedlachse baas van pappa en/of mamma en die vriendelijke meneer/mevrouw in de winkel.

Maar wat nu nog leuker is; zelfs familie en vrienden die net even te ver wonen om even langs de deur te gaan kunnen jullie nu via whatsapp een appje sturen met een QR-code en kunnen zij ook lootjes van jullie kopen. 

De afgelopen twee jaar hebben we door corona geen feestelijke afsluiting kunnen hebben om alle jonge leden te bedanken voor hun tomeloze inzet maar dat gaan we aan het einde van dit jaar ruimschoots goedmaken met ook voor de beste verkopers en beste verkopende teams weer mooie prijzen! Zoals bijvoorbeeld een teamuitje naar het Klimbos of met elkaar pannenkoeken eten bij een restaurant in Baarn!! En de winnaars van 2019 en 2020 worden niet vergeten hoor!! En net als vorig jaar gaan we ook dit jaar weer voor het doel van het mogelijk maken van zonnepanelen op het dak van ons clubhuis, we hebben vorig jaar al een aardig begin gemaakt.

Volgende week zaterdag zullen we de boekjes en informatie omtrent de verkoop aan jullie en de ouders uitdelen. We hebben er zin, hopelijk jullie ook!!

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors