banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

L*U*S*T*R*U*M*

Nieuws afbeelding 9-9

De BMHV besloot het toch maar te doen, het vieren van het 55-jarig bestaan. Dat had vorig jaar al moeten gebeuren, toen liet de pandemie het niet toe. En maar goed ook, want het was een geweldige happening.

De lustrumcommissie had een festival setting voor ogen en dat is meer dan gelukt middels o.a. foodtrucks, kop-van-jut, bingo, photobooth, springkussen, goochelaar en schminkers. De kwalificatie van Max Verstappen op schermen en het uitmuntende weer hebben natuurlijk ook flink meegeholpen.

Daarbij werd waar het uit eindelijk om gaat ook niet vergeten: hockey, middels een leuke streethockey clinic en seven hockey wedstrijden. Voorzitter Bert van de Berg gaf daarom een lovende speech, daarna volgende een openluchtfeest tot middernacht met een nederlandstalige artiest Mats van der Zon, welke werden opgevolgd door BMHV DJ’s: Joonnie, Derk & Duco.

Kortom ,we mogen terugkijken om een zonnige lustrumviering en een spetterende seizoensopening en willen iedereen bedanken voor de positieve aanwezigheid. Het volgende Lustrum is altijd beter 😉, celebrate to the bone. Bedankt en tot 2025!!!

De lustrumcie (Hanka, Truke, Pien, Sanne, Damon & Erwin)

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors