banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Corona maatregelen BMHV

Nieuws afbeelding 5-11

Corona-update november 2021 

Zoals bekend volgen we sinds het begin van de coronacrisis de lijn van de overheid om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk het coronavirus zoveel mogelijk indammen. Veldhockey (zowel trainen als het spelen van wedstrijden) blijft door de recente aanpassing voor iedereen laagdrempelig toegankelijk maar er blijven andere regels van kracht. Het is nu ontzettend belangrijk dat we ons met elkaar aan de geldende regels blijven houden. We hebben samen – KNHB, verenigingen én hockeyers – een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de (hockey)sport door kan blijven gaan. 

Wat betekent dit nu concreet per 6 november?
Bij het betreden van het BMHV-sportterrein gelden onderstaande maatregelen.

Met ingang van zaterdag 6 november moet het persoonlijke coronatoegangsbewijs gescand worden voordat iemand (van 18 jaar of ouder) het clubhuis/binnen-locaties op de vereniging mag betreden. Daarbij zal ook het ID-bewijs gecontroleerd worden. Dit is van toepassing voor het bezoek aan de kleedkamer, toilet en de bar en geldt voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Na controle bij de deur ontvangt u van ons een polsbandje, zodat u de rest van de dag, zonder controle naar binnen kan.

De KNHB vraagt toeschouwers van ‘amateurwedstrijden’ zich daarnaast ook te houden aan de 1,5 meter afstand die door de overheid dringend geadviseerd wordt en voegt daar het verzoek aan hockeyers en begeleiding aan toe om in de dug-outs tijdens de wedstrijd ook weer de 1,5 meter afstand in acht te nemen.


Alleen als we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden, kunnen we met elkaar blijven genieten van onze hockeysport, zowel sporters als toeschouwers.

 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors