banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Vacature: Coördinator Senioren

Nieuws afbeelding 18-11
Vacature: Coördinator Senioren

Loop jij al enige tijd mee op de club en weet jij als speler of ouder je weg al aardig te vinden? Of ben je relatief nieuw op de club en heb je affiniteit met seniorenhockey? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! 

Binnen de portefeuille ‘hockeyorganisatie’ willen we graag 1 aanspreekpunt voor alle seniorenteams. Hieronder vallen (Jong) Heren, (Jong) Dames, trimmers, Sevens, 30+ en 45+.

Deze coördinerende rol kan gaan over vragen m.b.t. nieuwe aanmeldingen, borrels (zodra het weer mag), contact met de scheidsrechterscommissie of het wedstrijdsecretariaat, maar ook over initiatieven rondom het werven van nieuwe leden of het verbeteren van bepaalde dingen op de club met betrekking tot deze leuke club senioren.

Vind jij het leuk om als een spin in het web te kunnen fungeren? Ben je organisatorisch sterk en draag jij graag een steentje bij als vrijwilliger bij de hockeyclub? Dan ben jij degene die we zoeken voor de rol van Coördinator Senioren.

We hopen dat jij onze gezellige club komt versterken!

Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Ies Vermegen, bestuurslid Hockeyorganisatie via [email protected]
 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors