banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Vacature Jeugd Commissie: Lijncoördinator Meisjes A-lijn

Nieuws afbeelding 18-11
Vacature Jeugd Commissie: Lijncoördinator Meisjes A-lijn

Vind jij het leuk om als een spin in het web te kunnen fungeren? Ben je organisatorisch sterk en draag jij graag een steentje bij als vrijwilliger bij de hockeyclub van jouw dochter? Dan ben jij degene die we zoeken voor de rol van Lijncoördinator Meisjes A-Lijn. Lees meer voor meer informatie.

We hopen dat jij de gezellige Jeugd Commissie komt versterken! 

Vacature Jeugd Commissie, Lijncoördinator Meisjes A-Lijn

Leuk he? Al die enthousiaste hockeyspelers bij onze club! De jeugd bij de BMHV (kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar) zetten in verschillende linies hun volgende sportieve stappen op de velden van Baarn om zich te ontwikkelen in hun hockey carrière.

De BMHV is een vereniging. Dat betekent dat de leden en vrijwilligers zorgen voor de complete organisatie van trainingen, wedstrijden, activiteiten, teams en indelingen. De Jeugd Commissie regelt dat allemaal voor de A, B, C en D lijn voor de jongens en meisjes! Deze commissie bestaat uit vijf enthousiaste en daadkrachtige ouders, waaronder een voorzitter.

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een lijncoördinator die verantwoordelijk is voor de Meisjes in de A lijn. Bij voorkeur iemand die zelf hockeyende meisjes heeft in de A-lijn – en dus vaak uit eerste hand weet wat er nodig is!
De commissie taken zijn zeer breed en worden onderling verdeeld. Onderstaand een korte samenvatting:
• Aanspreekpunt voor teams, ouders, managers en coaches uit linie A;
• Vragen beantwoorden van leden en potentiële leden;
• Medeverantwoordelijk voor de teamindeling binnen de lijn in samenwerking met trainer en coaches;
• Verzorgen van een informatiebijeenkomst voor ouders aan het begin van het nieuwe seizoen;
• Uitleg geven aan coaches, teammanagers en spelbegeleiders;
• Bijwonen van Jeugd Commissie vergaderingen (+/- 1x per maand);
• Affiniteit met en kennis van hockey is een pre

Vind jij het leuk om als een spin in het web te kunnen fungeren? Ben je organisatorisch sterk, sta je je mannetje (of vrouwtje) en zie je de kansen en mogelijkheden die er binnen de BMHV zijn? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Jorik Abspoel, voorzitter Jeugd Commissie via [email protected] of bel 0627746380


Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors