banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Corona maatregelen BMHV - update 23 november

Nieuws afbeelding 23-11

Momenteel is er een toenemend aantal COVID-besmettingen, ook in Baarn en omgeving. Om te zorgen dat we er op de BMHV alles aan doen om elkaar te beschermen, willen we iedereen verzoeken om de regels van RIVM, KNHB en NOC*NSF na te leven in relatie tot de BMHV als vereniging. Dit is in het belang van onze spelers, trainers en vrijwilligers. 

Er is gebleken dat nog niet iedereen zich aan de nu geldende maatregelen houdt. Wanneer blijkt dat de regels niet nageleefd worden en we daar als club op aangesproken worden, kan er besloten worden om de trainingen tijdelijk stop te zetten en de club voor bepaalde periode te sluiten. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat dit besluit niet genomen hoeft te worden. Het verzoek is dan ook met klem om onderstaande afspraken in acht te nemen. 

  • Indien je zelf of een gezinslid positief getest is op corona, kom dan niet naar de club. Dus ook niet naar de training.
  • Krijgt je kind de melding van school om vanaf de volgende dag in quarantaine te moeten, kom dan per direct niet meer naar de club.
  • Ben je positief getest, kom dan pas weer naar de club als je volgens de richtlijnen van het RIVM weer uit quarantaine mag. 
  • Heb je klachten? Kom pas naar de club als je een negatief getest bent of als je geen klachten meer hebt.

Aanvullend het volgende advies:

  • Speel je uit? Draag in de auto altijd een mondkapje wanneer je met anderen in de auto zit. Ook als je rijder bent bij de Jongste Jeugd.
  • Houd in de dug-out zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, dus ook de begeleiders en de kinderen uit de Jongste Jeugd en Jeugd. 

Hartelijk dank voor jullie medewerking

 Onderstaand de maatregelen die momenteel voor de sport gelden. 


Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors