banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

BMHV Familietoernooi 2022 Zondag 5 juni

Nieuws afbeelding 31-1

BMHV Familietoernoo1 2022

Het vorige familietoernooi ligt nog vers in het geheugen en het is alweer tijd voor de voorbereidingen van het toernooi van 2022!

Aan het concept is weinig veranderd. We spelen op drie velden, er wordt de hele dag lekker gehockeyd, waarbij gezelligheid en het speelplezier van de kinderen voorop staat. De dag eindigen we met een borrel en een lekkere hap eten. 

Om het voor de allerjongste spelers wat aantrekkelijker te maken, maken we van veld 1 twee halve velden en spelen we 7 tegen 7. Een heel veld voor de allerkleinste is namelijk wel heel groot. Op deze twee velden kunnen dan twee wedstrijdjes worden gespeeld op de dag zelf in te vullen hoe je het zelf wilt. Twee teams maken van je eigen team, de kinderen tegen elkaar en de volwassenen tegen elkaar. De grote kinderen tegen de ouders. Je kan het met de tegenstanders dan zelf invullen die dag! Aan veld 2 en 3 verandert er niks!

Het thema dit jaar is "Los in het Sprookjesbos!”

We vragen traditiegetrouw iedereen weer om een spectaculaire taart mee te nemen in het thema. Ook hopen we dat iedereen in zijn of haar beste sprookjesoutfit komt. Zowel met de taart als met de outfit zijn punten te verdienen. Deze punten en de punten die te verdienen zijn met sportiviteit en de inzet tijdens de wedstrijden bepalen de winnaar van de dag.

Wij hebben er zin in en gaan 5 juni Los in het Sprookjesbos!

Inschrijven kan vanaf maandag 14 maart 2022 om 12.00 uur met het bijgevoegde inschrijfformulier. Zet het in je agenda en zorg dat je op tijd je formulier mailt naar [email protected]. Net als altijd geldt weer: wie het eerst komt…

Bijlage: inschrijfformulier en belangrijke informatie


Bijlage

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors