banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Schema-Plaatjesactie Jumbo najaar 2022

Nieuws afbeelding 14-9


Beste (ouders van) leden,

We naderen nu snel de weekenden waarin de fotoshoot voor het Jumbo plaatjesboek gedaan worden. Jullie teambegeleiding heeft daar als het goed is al eea over laten weten en jullie ook een formulier gestuurd dat ondertekend moet worden vanwege de privacywetgeving. Graag dit formulier meenemen naar de fotoshoot, anders kun je helaas niet in het album komen! We hebben ook een schema opgesteld waarop staat wanneer je met je team aan de beurt bent. Dat kun je vinden in deze link []. Daarbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie wedstrijd- en trainingstijden. In sommige gevallen was dat lastig (sommige teams spelen beide weekenden uit), dat kost dan wel iets meer moeite maar we rekenen op jullie begrip. Mocht je nog vragen hebben, mail dan ajb even naar [email protected].

Mvg,

Erwin Hendricksen en Bert van den Berg


Toestemmingsformulier 


Reminder :Heb jij het toestemmingsformulier ontvangen? Deze kreeg je via de teambegeleider opgestuurd, vraag anders even na bij de teammanager. Graag meenemen naar de fotoshoot, alvast bedankt!


Beste (ouders) van leden,

Vlak voor de vakantie kregen jullie al een eerste aankondiging van de Jumbo plaatjesactie. Mocht je die aankondiging toen gemist hebben: we gaan in samenwerking met Jumbo een verzamelalbum maken met daarin plaatjes van BMHV-leden en onze teams. Dat zouden we al doen in 2020 voor ons lustrum, maar helaas ... dat ging toen niet door vanwege corona. Nu dus alnog zo'n supercool album, hoe stoer is het als jezelf op zo'n plaatje staat.

Daar moeten natuurlijk wel eerst foto's voor worden gemaakt. Dat gaat gebeuren in het weekend van 24 & 25 september en het weekend van 1 & 2 oktober. Hou de site in de gaten voor de indeling (medio september). De foto’s worden naast het clubhuis en in de commissiekamer genomen. Dit alles zal per team een kwartiertje duren. In die periode is de commissiekamer dus niet beschikbaar.

Om op de foto en uiteindelijk in het verzamelalbum te komen hebben we vanwege privacywetgeving toestemming nodig. We hebben jullie managers (of andere begeleiding) gevraagd een teamformulier te vullen met handtekeningen. Eventueel kan een individueel formulier daarbij als aanhangsel helpen. Beide formulieren zijn te vinden op de bar van de BMHV en te downloaden op onze site.

Kortom tot 18 is er toestemming nodig van een ouder of voogd!! Alleen dan mogen we je in het verzamelalbum opnemen!

We hopen dat dit duidelijk is, maar mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan naar [email protected] of benader Erwin Hendricksen (0610620509) of Bert van den Berg (06-11333949) even persoonlijk.

 ——————


Voor ons lustrum in 2020 (maar uiteindelijk pas gevierd in 2021) waren we al begonnen met het uitvoeren van het fantastische plan om in nauwe samenwerking met de JUMBO een hockeyplaatjes verzamelalbum presenteren. Helaas kon dat toen vanwege Corona niet uitgevoerd worden. Maar uitstel is geen afstel, daarom gaan we in het najaar van 2022 in de herkansing! Het verzamelen van de zogenaamde panini plaatjes is een bekend fenomeen. Maar hoe stoer is het als je zelf op zo’n plaatje staat. (Ruil) plezier gegarandeerd voor jong & oud!

 

Misschien is de verrassing er nu een beetje af, maar in het kadevan de AVG willen wij een vooraankondiging doen. Op de plaatjes komt buiten het portret zelf alleen een voornaam te staan.

 

Op- en aanmerkingen, suggesties en dergelijke vernemen wij graag, natuurlijk het liefst op korte termijn, zodat wij er ook echt wat mee kunnen. Dit kan per e-mail naar [email protected] of benader Bert van den Berg of Erwin Hendricksen persoonlijk.

 

We hopen dat jullie je er net zo op verheugen als wij!

Bijlage

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors