banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Blessure spreekuren BMHV

Nieuws afbeelding 16-8

Beste Ouders en Leden van de BMHV,

Vanaf donderdag 25 augustus zijn er weer de wekelijkse blessure spreekuren. 


WhatsApp Service 


Heb je een blessure? Dan kun je direct contact opnemen met FTB Sport Medisch Centrum via WhatsApp. We kunnen dan direct advies geven om verergering van jouw blessure te voorkomen.

 

WhatsApp: 06 82 44 7602 *


* Let op: Dit nummer kan alleen bereikt worden via WhatsApp. Het nummer is niet bereikbaar via reguliere sms of telefoon.


Blessure Spreekuren

Ook dit seizoen verzorgt FTB wekelijks blessure spreekuren bij BMHV. Naast een inloopspreekuur, is de service uitgebreid met een extra spoedspreekuur. Het inloopspreekuur vind wekelijks plaats op donderdag bij BMHV op locatie, voor dit spreekuur is een afspraak niet nodig, je kunt vrij binnenlopen. Wil je liever eerder contact dan kun je terecht op het spoedspreekuur op maandag, dinsdag of woensdag. Het spoedspreekuur is alleen toegankelijk op afspraak. Je kunt hiervoor contact opnemen met FTB via de WhatsApp Service (zie voor meer informatie hierboven). 
Dag 

Tijd 

Locatie

Spoedspreekuur

Maandag, Dinsdag en Woensdag

Op afspraak (stuur hiervoor een berichtje via WhatsApp naar 06 82 44 7602 *)

FTB Sport Medisch Centrum

Inloopspreekuur

Donderdag

17:00 – 18:00 uur 

(vrij binnenlopen, afspraak maken niet noodzakelijk)

Bestuurskamer BMHV 


* Let op: Dit nummer kan alleen bereikt worden via WhatsApp. Het nummer is niet bereikbaar via reguliere sms of telefoon.


Kom gerust langs

De sportspreekuren van FTB zijn vrij toegankelijk voor leden van BMHV en worden verzorgd door fysiotherapeut: Michael van der Veer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de spreekuren is er ruimte voor een beoordeling van (acute) blessures. Vaak is een goed advies voldoende om verergering van een blessure te voorkomen. Indien verder onderzoek en of behandeling noodzakelijk wordt geacht, worden de kosten over het algemeen gedekt in de aanvullende zorgverzekering. 

Indien je naar aanleiding van deze brief vragen hebt dan horen wij dat graag. Je kan hiervoor contact opnemen via [email protected]

Met sportieve groet, Michael van der Veer en Marcel Nowee

Sportmedische begeleiding BMHV


FTB Sport Medisch Centrum

Schoolstraat 53C , 3742 CD Baarn

T: (035) 5435983

E: michael@ftbbaarn.nl / [email protected]

I: www.ftbbaarn.nl

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors