banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Kies onze club! Niet genoeg geld? Het Jeugdfonds betaalt.

Nieuws afbeelding 12-9
In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op bijvoorbeeld hockey, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen.

Wil je meer weten en/of kijken of jouw kind in aanmerking komt voor deze hulp? Klik dan hier voor meer informatie.

Declaratiefonds

Bent u inwoner van gemeente Baarn en hebt u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor het declaratiefonds. Dit is een jaarlijkse vergoeding voor activiteiten op cultureel, maatschappelijk, sportief en recreatief gebied. U kunt bijvoorbeeld lid worden van een sportvereniging of muziekles volgen. Voor inwonende kinderen van 4 tot 18 jaar is er ook een aanvullende vergoeding. U kunt nu ook in het formulier aangeven of u de aanvullende vergoeding wilt gebruiken voor zwemlessen bij De Trits.

Voor dit jaar, 2022, kunt u uw aanvraag indienen vanaf 1 februari 2022 tot en met 31 januari 2023. Klik HIER voor meer informatie

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors