banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Wat KAN en/of MOET je doen in het geval van blessures?

Nieuws afbeelding 2-11

Hockey is een prachtige, snelle en uitdagende sport. Toch kunnen er dingen misgaan, waarvan nare blessures het gevolg kunnen zijn. Bij de BMHV vinden wij het belangrijk om dit soort situaties waar het kan te voorkomen en (als er toch iets gebeurt) de gevolgen daarvan zo klein mogelijk te houden.


Tijdens de wedstrijden EN de trainingen MOETEN gebit- en scheenbeschermers door iedereen VERPLICHT gedragen worden.
Verder is het van belang, dat als er onverhoopt toch blessures (zeker die met het hoofd te maken hebben) tijdens wedstrijden of trainingen plaatsvinden een coach, manager of trainer even de BIJLAGE (die ook in alle DUGOUTS hangt) raadpleegt, zo nodig maatregelen neemt en zich met de ouders of verzorgers van het jeugdlid in verbinding stelt om te informeren en de toedracht te bespreken.


Bovendien kan je Allard Jiskoot bereiken op 06 53 38 66 37 of 035 - 5414540.Mocht er een serieuze tandblessure optreden, dan kan je de Tandarts Spoedlijn bellen op 0900-1515. Zij geven aan waar de dichtstbijzijnde dienstdoende tandarts (ook bij uitwedstrijden) zich bevindt. Als en indien een tand heeft losgelaten moet deze onder de tong van de gedupeerde (of ouder!) worden geplaatst of z.s.m. in een bekertje met melk (niet water!) gelegd worden, zodat deze zo lang mogelijk in goede conditie blijft. Geadviseerde aanrijtijd tandarts is 30 minuten na het incident om eventuele herplaatsing te kunnen verzekeren.

 

Bijlage

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors