banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Gratis Fysiotherapeutisch spreekuur weer gestart!

Nieuws afbeelding 22-1
Vanaf heden is er weer wekelijks op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur een gratis fysiotherapeutisch spreekuur verzorgd door FTB Sport Medisch Centrum.

Michael van de Veer is helaas voor langere tijd uit de roulatie en tot die tijd wordt hij vervangen door Leonie de Bree. Zij stelt zich hieronder graag aan u voor. 
 
Kun je niet op donderdag dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Whats-App service? Stuur dan een bericht naar onderstaande QR-code en Leonie neemt zo snel mogelijk contact met je op. 


Maak kennis met Leonie de Bree van Team FTB

Sporten, bewegen heeft mij altijd getrokken van fietsen tot de sportschool tot groepslessen. Voordat ik fysiotherapie ging studeren heb ik een aantal jaar in de zorg gewerkt. In 2011 heb ik de opleiding fysiotherapie met succes afgerond.

 

Na mijn opleiding heb ik niet stil gezeten. Ik heb de verdieping gezocht in de ouderen zorg en in 2015 met succes de master geriatrie afgerond (ik ben aangesloten bij ParkinsonNet en Chronische Zorgnet). Direct na deze master heb ik de vervolgopleiding extended scope fysiotherapeut gedaan.

 

Naast ouderenzorg bleef sporten en sportrevalidatie mijn aandacht trekken. Na verschillende cursussen en opleidingen gedaan te hebben in de sport (o.a. pilates docent, bootcamp instructrice, personal trainer) merkte ik toch dat ik persoonlijk de behoefte had aan meer kennis op het gebied van sportrevalidatie. Uiteindelijk heb ik besloten om de master sportfysiotherapie te gaan doen. Binnen de sportrevalidatie heb ik ervaring in het trainen met voetballers, hockeysters, triatlon, atletiek, tennis en volleybal.Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors