banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Gezocht: Lijncoördinator voor Funkeys en Benjamins

Nieuws afbeelding 17-2
Voor het nieuwe seizoen is de Jongste Jeugd Commissie op zoek naar een lijncoördinator die zowel verantwoordelijk is voor de Funkeys als voor de Benjamins.  Vind jij het leuk om als een spin in het web te kunnen fungeren? Ben je organisatorisch sterk, sta je je mannetje en zie je de kansen en de mogelijkheden  die er voor deze kleine hockeyspelertjes binnen de BMHV zijn? Dan ben jij degene die we zoeken!


Leuk he? Al die kleine, enthousiaste hockeyspelers bij onze club! De jongste jeugd bij BMHV (kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaar) zetten in verschillende linies hun eerste en volgende sportieve stappen op de velden van Baarn.

BMHV is een vereniging. Dat betekent dat de leden en vrijwilligers zorgen voor de complete organisatie van trainingen, wedstrijden, activiteiten, teams en indelingen. De jongste jeugd commissie regelt dat allemaal voor de Funkeys, Benjamins, Onder 8, Onder 9 en Onder 10! Deze commissie bestaat uit vijf enthousiaste en daadkrachtige ouders, waaronder een voorzitter.

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een lijncoördinator die zowel verantwoordelijk is voor de Funkeys als de Benjamins. Bij voorkeur iemand die zelf jonge, hockeyende kinderen heeft in de Funkeys of Benjamins – en dus vaak uit eerste hand weet wat er nodig is!

De commissie taken zijn zeer breed en worden onderling verdeeld. Onderstaand een korte samenvatting:
  • Aanspreekpunt voor teams, ouders en coaches uit linie Funkeys en Benjamins;
  • Wegwijs maken nieuwe leden;
  • Vragen beantwoorden van leden en potentiële leden;
  • Proeftrainingen doorgeven aan trainer;
  • Mede verantwoordelijk voor de teamindeling binnen de lijn in samenwerking met trainer en coaches;
  • Verzorgen van een informatiebijeenkomst voor ouders aan het begin van nieuwe seizoen;
  • Aanmelden voor de KabouterMiniCompetitie Spandersbosch (Benjamins);
  • Uitleg geven aan coaches, teammanagers en spelbegeleiders;
  • Bijwonen van jongste jeugd commissie vergaderingen (+/- 8 per seizoen);
  • Affiniteit met en kennis van hockey is een pre. 
Vind jij het leuk om als een spin in het web te kunnen fungeren? Ben je organisatorisch sterk, sta je je mannetje en zie je de kansen en mogelijkheden die er binnen de BMHV zijn? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Stéphanie Floor, lijncoördinator Benjamins & Funkeys via [email protected] of Emma van der Laan, voorzitter Jongste Jeugd Commissie via [email protected]

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors