banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

Gezocht: Hockeytrainers

Nieuws afbeelding 7-4 Voor onze gezellige hockeyclub zijn we op zoek naar trainers! Kom jij ons trainersteam versterken? De BMHV is een hockeyvereniging met ongeveer 1050 leden. Samen met ons trainersteam zetten we ons in voor hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling. Zo inspireren we hen om steeds het beste uit zichzelf te halen. Zin om met jouw hockeytrainerstalenten hieraan bij te dragen? Dan horen we heel graag van je!

Hieronder vind je een uitgebreide functiebeschrijving. Wil je er meer over weten of heb je interesse? Neem dan contact op met Thijs Merks via: [email protected].

Functieomschrijving Hockeytrainer

Omgeving 
De BMHV is een hockeyvereniging met ongeveer 1050 leden. We hebben een 6-koppig bestuur en worden ondersteund door diverse commissies. Als trainer ben je voor minimaal 10 uren in de week werkzaam bij de BMHV. Je legt operationeel verantwoording af aan het bestuurslid Opleiden en aan de hoofdtrainer.

Resultaatgebieden 
Behalve dat je natuurlijk vol enthousiasme een deel van onze leden gaat trainen is het ook jouw taak om de uitgezette leerlijnen te continueren en te bewaken. Dit houdt onder andere in:
 • Het uitvoeren van het beleid leerlijnen per leeftijdscategorie 
 • Het ondersteunen en stimuleren van het gebruik van de leerlijn door jeugdtrainers
 • Het coachen van jeugdtrainers bij het uitvoeren van het beleid t.a.v. leerlijnen, techniek en tactiek
Speelruimte 
Als hockeytrainer ben je een zelfstandige functionaris die veel ruimte krijgt binnen het aangegeven kader. Je legt verantwoording af aan het bestuurslid Opleiden en aan de hoofdtrainer. Je geeft operationele sturing aan jeugdtrainers, maar hebt geen hiërarchische bevoegdheden. Samen met de vrijwilligers werk je aan optimale hockeyresultaten. 

Jouw kennis en vaardigheden 
 • Een sportopleiding op MBO-niveau, liefst aangevuld met HT2/HT3
 • Didactische vaardigheden, ervaring in het geven van trainingen 
 • Dieptekennis van hockey, bij voorkeur zelf actief (ex-)speler 
 • Sterk in de omgang, een prettige persoonlijkheid die tussen en boven de partijen staat 
 • Vaardigheid in het voeren van overleg met spelers, ouders en binnen de vereniging

Contacten 
Als hockeytrainer heb je contact met:
 • actieve leden: over trainingen en wedstrijden 
 • de Jeugdcommissie en het bestuurslid Opleiden/Hoofdtrainer: over de uitvoering van het beleid leerlijnen, trainingen en planning
 • oudercoaches: over de voortgang en terugkoppeling van het verloop van wedstrijden

Beloning 
Naast een gezellige club en een professioneel trainersteam bieden we je een marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring. Op de dag(en) dat je 5 uur of meer training geeft, biedt de club een gezonde warme maaltijd aan. Daarnaast investeert de BMHV graag in jouw ontwikkeling. Samen met jou kijken we met welke training of opleiding we jou verder kunnen helpen. 

Interesse?
Wil je meer weten over deze hockeytrainersfunctie? Neem dan contact op met Thijs Merks via: [email protected]. Dan maken we snel een afspraak!


Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors