banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

(Jeugd)trainer (m/v/x) worden bij de BMHV?

Nieuws afbeelding 11-5

De BMHV heeft ruim 30 Jongste Jeugdteams én ruim 30 Jeugdteams. Ons vaste trainersteam bedenkt iedere week thema’s voor de trainingen, maar zij kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het training geven. Lijkt het je leuk om ons trainersteam te helpen en een zakcentje te verdienen? Je leest hier wat het inhoudt en hoe je je op kan geven.


Wat houdt het training geven precies in?

 

 • Oefeningen voordoen en helpen uitvoeren: Om training te geven moet je de basis van het hockey natuurlijk onder de knie hebben. Je doet oefeningen voor en je helpt het team waar je training aan geeft om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren.
 • Opruimen samen met de teams: Samen met de teams ruim je na de training ook de velden op. En je zorgt ervoor dat de trainingsmaterialen en de ballen weer op de daarvoor bestemde plek komen.

 

Belangrijk om te weten:

 

 • Training geven is niet vrijblijvend: Het is belangrijk om je te realiseren dat training geven niet vrijblijvend is. Het is echt de bedoeling dat je er bij alle trainingen bij bent (behalve als je ziek bent).
 • Indeling op basis van hockeyvaardigheid en leeftijd: We houden er in de indeling natuurlijk rekening mee dat je training gaat geven aan teams waar je qua hockeyvaardigheid en qua leeftijd goed mee om kunt gaan.
 • Hulp van ons trainersteam: Training geven moet je leren door het te doen. Onze trainers zullen je tijdens het geven van de training helpen om het goed te doen en om beter te worden. Als je wat meer ervaring hebt is het uiteindelijk zelfs mogelijk om een trainersdiploma via de KNHB te halen!
 • Start trainingen seizoen 2023 – 2024: voor de meeste teams beginnen de trainingen in de week van 21 augustus.

 

 

Vanaf wanneer mag je training geven?

 

 • Training geven kan al vanaf dat je tweedejaars O12 bent. Je geeft dan training aan de Funkeys. Vanaf O14 kan je training aan de Benjamins geven. Je geeft als tweedejaars O12 en O14-speler samen met het trainersteam training.

  Om deze trainingen te kunnen geven is er helaas al een wachtlijst. Die wordt in principe afgewerkt in volgorde van aanmelding, waarbij we wel in de gaten houden dat er een goede balans tussen jongens en meisjes blijft bestaan in het trainersteam.

 • Als je in de O16 of hoger speelt mag je ook aan de andere jeugdteams training geven. Voor volgend seizoen kunnen we nog flink wat trainers van O16 of ouder gebruiken, dus we hopen van je te horen!

 

 

 Hoe kan je je opgeven?

 

 • Voor spelers van O12 en O14: Stuur een mailtje naar [email protected]. Je komt dan op de wachtlijst en wordt gecontacteerd als er plek is. Houd er rekening mee dat dat soms wel een seizoen kan duren.
 • Voor spelers van O16 en ouder: Stuur een mail naar [email protected] of [email protected]. Zij nemen dan contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors