banner.png

Jongste jeugd

Junioren

Senioren

 
Algemeen

10 juni Kids Event: voor kids die (nog) niet hockeyen!

Nieuws afbeelding 11-5
Op zaterdagmiddag 10 juni organiseert BMHV een hockeymiddag voor kinderen in de leeftijd van 5/6 jaar. Onder leiding van een trainer doe je hockey-oefeningen en spelletjes. Alles op een leuke manier, want plezier is het allerbelangrijkste bij de jongste kinderen.

Wil jij ervaren hoe hockey is of gewoon een leuke middag hebben? Meld je dan aan met je vriendje, vriendinnetje of alleen kan natuurlijk ook. 

Programma:
Na een gezamenlijke warming-up, gaan we in kleine groepjes een parcours doen met verschillende hockey gerelateerde opdrachten. Uiteraard onder begeleiding van de jeugdige talenten van de BMHV. Ook de ouders zijn welkom om een mooi succesmoment van hun zoon of dochter te bekijken én om wat meer te horen over de BMHV. Uiteraard onder het genot van een drankje!

Wanneer: zaterdagmiddag 10 juni 2022
Waar: Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV)
Tijdstip: 15:00-16:30 uur
Voor wie: kinderen die 5 of 6 jaar zijn en in groep 1 of 2 van de basisschool zitten
(kinderen die nu nog 4 jaar zijn maar uiterlijk 31 augustus 5 worden, zijn ook van harte welkom!!)

Zo geef je je op:
Meedoen met deze gezellige en sportieve middag is gratis en opgeven is heel makkelijk. Je kan je direct inschrijven door hier te klikken. 

Ken jij nog iemand wiens zoon of dochter 5 of 6 jaar is én interesse heeft om te gaan hockeyen, stuur dit dan door, zodat we zoveel mogelijk kinderen welkom kunnen heten bij BMHV. 

Hoofdsponsor

Shirtsponsors

Keepersponsor

Tophockey SponsorsClub Sponsors